Hoeveel bedragen de kosten?

De kosten voor het intakegesprek, dat wij in principe bij onze klanten thuis houden, bedragen € 70,- (exclusief reistijdvergoeding). Dit gesprek duurt gemiddeld 1,5 uur.

U kunt zich al inschrijven vanaf € 55,- per maand. Betalen in termijnen behoort tot de mogelijkheden.

Voor klanten met een minimum inkomen hanteren wij aangepaste tarieven.

Wie schrijven zich bij ons in?

De mensen die bij ons staan ingeschreven karakteriseren zich door hun voorliefde voor een landelijke manier van leven. Mensen van het buitenleven, het boerenle- ven, paardenliefhebbers en/of met hobby’s zoals bijv. wandelen, fietsen, outdoor sporten, enzovoorts. En voor iedereen waarbij dieren en de natuur een belangrijke plaats innemen in hun dagelijkse leven.

Bent u ook een liefhebber van het buitenleven en op zoek naar een partner met deze zelfde voorliefde, dan kunnen wij u wellicht hierbij helpen. Want we willen allemaal hetzelfde: iemand die van ons houdt om wie we zijn.

Ik woon in een stad, kan ik mij inschrijven?

Jazeker, ook al woont u in de stad, u kunt toch een liefhebber van het buitenleven zijn. Het één sluit het ander namelijk niet uit.

Hoeveel partnervoorstellen krijg ik?

Dat is afhankelijk van wie u zelf bent, wat u belangrijk vindt bij een toekomstige partner, en voor hoe lang u zich inschrijft. Dit alles bespreken wij met u tijdens het intakegesprek. Na afloop van dit gesprek kunnen wij u aangeven hoeveel partnervoorstellen u kunt verwachten.

U weet voordat u zich inschrijft precies waar u aan toe bent.