Hoeveel bedragen de kosten?

De kosten voor het intakegesprek, dat wij in principe bij onze klanten thuis houden, bedragen € 70,- (exclusief reistijdvergoeding). Dit gesprek duurt gemiddeld 1,5  à 2 uur.

U kunt zich al inschrijven vanaf € 55,- per maand. Betalen in termijnen behoort tot de mogelijkheden.

Wie schrijven zich bij ons in?

U bent single en op zoek naar een serieuze relatie, maar stuit vaak op het probleem dat u niet hetzelfde leuk vindt? Bij relatiebureau CountrySideDating zal die kans een stuk kleiner zijn.

Samen dezelfde interesses

CountrySideDating onderscheidt zich van andere relatiebureaus door een persoonlijke aanpak en door in te zetten op een zelfde manier van leven. Wanneer u beide gedeelde interesses heeft en graag samen dingen onderneemt, is er meer kans dat de relatie slaagt en voor lange duur is.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken! Wij stellen u graag voor aan één van onze klanten. Want samen is het toch een stuk leuker!

Ik woon in een stad, kan ik mij inschrijven?

Jazeker, ook al woont u in de stad, u kunt toch een liefhebber van het buitenleven zijn. Het één sluit het ander namelijk niet uit.

Uw kans op succes, hoeveel partnervoorstellen krijg ik?

Uw kans op succes. U ontvangt tot wel 6 gegarandeerde partnervoorstellen. Afhankelijk o.a. van uw partnerwensen en voor hoe lang u zich inschrijft. Dit alles bespreken wij met u tijdens het intakegesprek. Na afloop van dit gesprek kunnen wij u aangeven hoeveel partnervoorstellen u kunt verwachten.

U weet voordat u zich inschrijft precies waar u aan toe bent.

Neem contact op