Privacy en één vast aanspreekpunt

U heeft bij ons relatiebureau altijd één aanspreekpunt, uw adviseur. Uw adviseur kent u persoonlijk, is bij u thuis geweest – en kent ook degene waarmee u gaat daten persoonlijk – en is ook bij hem of haar thuis geweest. Dat voelt veilig en vertrouwd. Om het gehele bemiddelingsproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen is de vertrou- wensrelatie tussen u en uw adviseur essentieel.

zekerheid Relatiebureau

U kunt er dan ook op vertrouwen dat uw privacy en uw persoonlijke gegevens in over- eenstemming met de privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) worden verwerkt.

Relatiebureau: samen dezelfde interesses

U bent op zoek naar een relatie, maar stuit vaak op het probleem dat u niet hetzelfde leuk vindt? Bij relatiebureau CountrySideDating zal die kans een stuk kleiner zijn. Wij richten ons namelijk vooral op mensen die genieten van het buiten zijn, de natuur of heerlijk buiten sporten. Kortom, wij zijn het bureau voor mensen die het buitenleven zeer waarderen.

CountrySideDating onderscheidt zich van andere relatiebureaus door een persoonlijke aanpak en door in te zetten op een gelijkgestemde levensstijl. Wanneer u allebei dezelfde interesses heeft en graag dingen onderneemt, is er meer kans dat de relatie slaagt en voor lange duur is. En dat is waar we naar streven als uniek, onderscheidend en succesvol relatiebureau. U bepaalt uiteindelijk zelf wie de beste match voor u is na het kennismaken met een of meer van onze potentiële kandidaten.

Benieuwd wat relatiebureau CountrySideDating voor u kan betekenen? Schrijf u dan nu in voor een oriënterend gesprek met ons relatiebureau.

Neem contact op