Privacy en één vast aanspreekpunt

U heeft bij ons relatiebureau altijd één aanspreekpunt, uw adviseur. Uw adviseur kent u persoonlijk, is bij u thuis geweest en is ook bij degene waarmee u gaat daten thuis geweest. Dat is o.a. waar persoonlijke relatiebemiddeling voor staat en voelt veilig en vertrouwd.

 

zekerheid Relatiebureau

 

Om het gehele bemiddelingsproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen is de vertrouwensrelatie tussen u en uw adviseur essentieel. U kunt er dan ook op vertrouwen dat uw privacy en uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met de privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) worden verwerkt.

Relatiebureau: samen dezelfde interesses

CountrySideDating onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak en door in te zetten op een gelijkgestemde levensstijl. Wanneer u allebei dezelfde interesses heeft en graag samen dingen onderneemt, is er meer kans dat de relatie slaagt en voor lange duur is. En dat is waar we naar streven als onderscheidend relatiebureau. U bepaalt uiteindelijk zelf wie de beste match voor u is na het kennismaken met één of meer van onze potentiële kandidaten.

Erkend bureau

Wij zijn een erkend relatiebureau en aangesloten bij de SWRB.

Benieuwd wat CountrySideDating voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek met één van onze adviseurs van ons relatiebureau.

Neem contact op