Bent u ook een liefhebber van het buitenleven

en op zoek naar een partner? Karaktereigenschappen, uiterlijk, leeftijd en niveau zijn van belang in een relatie. Vaak wordt minder stil gestaan bij de interesses en manier van leven, dat doen wij wel.

voorwie-13
Onze klanten zijn mensen van het buitenleven, met hobby’s zoals bijv. wandelen, fietsen, tuinieren, dieren, natuur, en/of outdoor sporten. Heel breed en voor iedereen op zoek naar een partner met gedeelde interesses.

Werp een kleine blik in ons klantenbestand!

Wilt u meer weten over de klanten die bij ons relatiebureau zijn ingeschreven? Lees dan eens onze contactadvertenties man zoekt vrouw of vrouw zoekt man door. U krijgt hierbij een eerste indruk van een beperkt gedeelte van onze klanten. Er zit vast wel iemand tussen van wie de omschrijving u aanspreekt. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken! Wij stellen u graag voor aan één van onze klanten. Want samen is het toch een stuk leuker!

CountrySideDating is er voor alle leeftijden.

  • Voor de jeugdige single, toe aan een eerste serieuze relatie.
  • Voor de alleenstaande die weer open staat voor een nieuwe relatie.
  • En voor de weduwe of weduwnaar die na het verlies van een partner, weer op zoek is naar een partner of maatje, om samen leuke dingen mee te ondernemen.

Werkwijze