Oost en Noord Nederland – (0571) 260 424

Ik ben Annelies, sinds 2005 uw consulent voor dating in de regio Oost en Noord Nederland.

In de afgelopen tijd heb ik veel mensen met onze relatiebemiddeling persoonlijk mogen begeleiden bij het vinden van een relatie. Bent u ook toe aan deze nieuwe stap in uw leven… U hebt uw leven goed op de rit. Een leuke baan, gezellige vrienden en familie, leuke hobby’s… Maar toch ontbreekt er nog iets, dat speciale!

Een maatje, waarmee u de dingen kunt delen die u niet met een ander deelt. Een arm om je heen, een schouder om tegen te leunen. Iedereen kent dit gevoel en gemis…. Een fijne partner, een serieuze relatie, warmte, geborgenheid en harmonie.
Dit maakt het leven compleet, u kunt het leven weer samen leven en samen beleven.

Misschien hoopt u wel op een spontane ontmoeting en wacht u tot het lot u een handje helpt. Maar wat als u de juiste nu nog niet hebt gevonden. Blijft u dan wachten? Of wordt het misschien tijd om het lot een handje te helpen.

Een eerste stap hebt u al gezet. Bent u er aan toe om de tweede stap te zetten? Schakel dan nu een professional in.

Laat mij u hierbij helpen en neem die stap door vrijblijvend contact met me op te nemen.

Neem contact op

 

Zuid en West Nederland – (0571) 260 424

Ik ben Syb, uw consulent van CountrySideDating  voor dating in de regio Zuid en West Nederland

Voordat ik consulent werd bij relatiebureau CountrySideDating heb ik als leidinggevende bij een groot bedrijf gewerkt. Zowel nationaal als internationaal. Een boeiende baan die mij in contact bracht met diverse soorten mensen. Ik heb denk ik daardoor wel enige mensenkennis en kan mij goed verplaatsen in de wensen en verwachtingen van anderen. Deze vaardigheid pas ik als relatiebemiddelaar ook toe bij het bij elkaar brengen van klanten met een succesvolle relatie als doel.

Zelf ben ik na een verbroken relatie al weer vele jaren gelukkig samen. Ik ken het verlangen om samen te kunnen delen en samen te kunnen genieten. In deze tijd, ondanks dat er zoveel singles zijn, kan het lastig zijn de juiste te vinden. Laat mij als professional u daarbij helpen.

Bent u ook toe aan een nieuwe relatie bij u in de regio, maar lukt het u niet de juiste te vinden. Ik wil u daar graag bij helpen.

Wacht niet langer af, neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op