Daten is Engels voor een afspraakje maken…Blijft de vraag waarom kiezen voor het buitenleven als het om zoeken naar de liefde gaat? Buitenleven is een way of life waar je voor kiest. Dan is het wel handig als je een partner hebt, die daar ook van houdt.

bonekmap2

teksten
Bronvermelding: Naober editie nazomer 2015

 

Review CountrySideDating

Graag willen wij deze ervaring met jullie delen, hierbij een mooi succesverhaal van een geslaagde match!

Foto ringFoto altaar

CountrySideDating heeft ons met allermooiste cadeau gegeven dat er bestaat: echte liefde, de ideale partner en een droomplek.

Hallo CountrySideDating,

Afgelopen weken vaak aan jullie gedacht. Tot op de dag van vandaag zijn we jullie dankbaar dat ons profiel aan elkaar werd voorgelegd. Marco en ik hadden er beiden een goed gevoel bij en al na 2 afspraken waren we erg verliefd.

Sindsdien is er veel gebeurd. Na ruim 2 en half jaar heen en weer reizen ben ik vorig jaar met mijn dochter bij Macro in huis gaan wonen. Dat was echter maar voor 6 weken want toen is onze droom uitgekomen en zijn we in ons boerderijtje gaan wonen. En om het helemaal compleet te maken zijn we van het voorjaar getrouwd. Thuis, in onze eigen tuin met uitzicht op het weiland en de paarden. Romantischer kan het niet. Wij zijn nooit eerder zo gelukkig geweest.

CountrySideDating heeft ons met allermooiste cadeau gegeven dat er bestaat: echte liefde, de ideale partner en een droomplek.

Lieve groet,

Marian en Marco