Over zichzelf zegt ze (49) “ik ben heel breed qua belangstelling en pas niet in een bepaald hokje. Ik probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten”. Ze omschrijft zichzelf als breed geïnteresseerd en een doener. Staat optimistisch in het leven, heeft een rustig karakter, kan goed luisteren, is zelfstandig en houdt erg van de natuur.

Ze heeft een leuke afwisselende parttime baan en in haar vrije tijd leest ze met name werk gerelateerde literatuur en gaat ze graag wandelen in de natuur. Met vriendinnen bezoekt ze af en toe de sauna, of een film of uit eten. Ze vindt het belangrijk om haar contacten met vrienden of familie te onderhouden. Daarnaast is ze creatief en muzikaal, verft (olieverf) en is bezig met het leren spelen op een gitaar. Ze kan motorrijden, maar dit heeft ze al een lange tijd niet meer gedaan. Ook mag ze graag koken. Verder is ze ook actief bezig, 1x per week fitnessen in de sportschool en thuis doet ze aan yoga.

Op de TV kijkt ze naar een goede film, nieuws, documentaire of een goede serie (detective). Haar muziek smaak is ook breed en vroeger ging ze ook naar concerten.

Haar vakanties zijn een combinatie van strand, natuur en cultuur en omgeving verkennen. Naast relaxen is ze ook graag actief bezig. Op dit moment is ze bezig om een skivakantie uit te zoeken en te leren gaan skiën.

Ze wil graag een betrouwbare ondernemende man ontmoeten, waarmee ze over van alles kan praten, met diepgang en humor, om uiteindelijk mee te gaan samenwonen of te trouwen.

De contactadvertenties zijn slechts een beperkt overzicht van ons bestand. Bedoelt om u een eerste indruk te geven van onze klantenkring.