Deze 42 jarige sportieve vrouwelijke vrouw woont in een mooie wijk aan de rand van de stad vlakbij het park en winkels. Haar droom is ooit nog buiten te kunnen wonen. Genieten van de vergezichten en ruimte en rust om haar heen. Ze houdt van strand/zon/zonnen, is veel buiten in de tuin, houdt van uit eten gaan, theater en film.

Ze is een familiemens, vindt het gezellig om samen te zijn, samen te koken en leuke dingen te doen. Met een partner zou ze samen gezellig de stad in gaan, ergens lekker lunchen en de markt over. Maar ze vindt het ook fijn om los van elkaar dingen te kunnen doen.

Ze heeft een paar goede vriendinnen en een goed contact met haar familie. Haar vakanties zijn divers, van rondreizen met de auto door USA, weekje All Inclusive in een mooi hotel, met de rugzak en een tentje op pad, of 3 dagen naar Parijs. Ze houdt van actieve en sportieve vakanties, maar ook van cultuur en lekker relaxen.

Ze omschrijft zichzelf als uitgesproken, lief, genereus, zorgzaam, ook pittig, gevoelig en fit. Soms is ze ook dominant, maar ook weer vergevingsgezind en staat positief in het leven. Ze zit goed in haar vel en heeft haar leven goed op de rit.

Ze zou graag een man ontmoeten die een open karakter heeft, goed kan communiceren en zijn gevoelens niet opkropt. Die oude emoties heeft verwerkt, huiselijk is en niet iedere avond er op uit wil. En net als haar zijn leven goed op de rit heeft om samen oud mee te worden!

Voor in eerste instantie een LAT relatie en daarna evt. mee te gaan samenwonen, of trouwen. 

Deze contactadvertenties zijn slechts een beperkt overzicht van onze klanten. Bedoelt om u een eerste indruk te geven van onze klantenkring.