Deze charmante, open en sportieve vrouw van 60+ is een bezige bij. Ze houdt van stileren (huizen, tuinen enz.), schildert (amateur), organiseert evenementen, is vrijwilliger en besteedt veel tijd aan haar passie: watersport (zwemmen, zeilen, schaatsen, skiën of met de sloep varen).

Ze heeft een normaal gevuld sociaal leven, gaat af en toe (uit) eten, naar de bioscoop, terrasje pakken met kennissen en vriendinnen, gezellig kletsen in een cafeetje of thuis, genieten van haar huis, planten en een rustmoment.

Als ze op vakantie gaat houdt ze van bijv. een fietsvakantie in binnen- of buitenland, of Europese landen/steden bezoeken/ontdekken. Ze houdt meer van “doe” dan “luier”vakanties.

Tv kijkt ze niet zoveel. Als ze kijkt is het naar het journaal, documentaires, actualiteiten enz. Verder leest ze het NRC en de regionale krant.

Ze omschrijft zichzelf als natuurmens en houdt van gezelligheid, maar kan ook goed alleen zijn. Is zorgzaam en geïnteresseerd in anderen.

Ze zou graag een relaxte man ontmoeten die ontspannen, maar wel stevig in het leven staat. Met enige diepgang, die iets te vertellen heeft en breed geïnteresseerd is. Iemand die onafhankelijk van aard is, “financieel zijn eigen broek op kan houden” en optimistisch is. Een man die zelfstandig is in doen en laten en, net als zij, niet 24/7 bij de ander hoeft te zijn. In eerste instantie voor een LAT relatie om daarna later evt. te gaan samenwonen.

De contactadvertenties zijn slechts een beperkt overzicht van ons bestand. Bedoelt om u een eerste indruk te geven van onze klantenkring.