Deze vlotte moderne vrouw met een natuurlijke vrouwelijke uitstraling is 60 jaar en kleedt zich sportief vrouwelijk.

Haar hobby’s zijn wandelen en fietsen, zowel met anderen als alleen. Ze wandelt ze ook meerdaagse wandelingen bijv. NS wandeltochten, soms in combinatie met een overnachting. Al wandelend loskomen van de dagelijkse beslommeringen, genieten van de natuur, tussendoor ergens een hapje eten, glaasje wijn erbij, mensen kijken, hoe fijn kan het leven wel niet zijn!

Op de TV kijkt ze o.a. naar DWDD en BinnensteBuiten. Haar muzieksmaak is breed en stemmingsafhankelijk o.a. De Dijk, jaren 60/70. Af en toe gaat ze naar openluchtvoorstellingen, of naar optredens in een muziektheater en in de wintermaanden naar het filmhuis.

Ze is niet vegetarisch, maar eet wel bewust en gezond. Ze kan genieten van een terrasje pakken, of picknicken, alles met mate en ze doet dit liever dan uitgebreid dineren in een restaurant.

Tijdens de vakantie gaat ze graag dingen doen, wandelen, fietsen, naar het strand in combinatie met een stukje cultuur. Ze heeft op haar wensenlijstje Ierland en Zweden staan als favoriet, maar de Waddeneilanden vindt ze ook geweldig om naar toe te gaan.

Haar karakter omschrijft ze als vrolijk, levenslustig, actief, sociaal en gezellig. Ze is ondernemend en trekt er graag op uit, maar vindt het thuis ook heerlijk. Vooral dit laatste het liefst met een partner, samen gezellig op de bank, beetje kletsen, lachen en genieten met elkaar.

Ze zou graag een man ontmoeten die net als zij vrolijk, sociaal, meelevend en actief is. Die volop in het leven staat, liefdevol en begripvol is. Voor in eerste instantie een LAT relatie om samen leuke dingen te doen, maar waar ook ruimte is voor ieder zijn eigen ding. En om in de toekomst mee te gaan samenwonen, maar dit weet ze nog niet zeker en zal de tijd (moeten) uitwijzen…

Deze contactadvertenties zijn slechts een beperkt overzicht van onze klanten. Bedoelt om u een eerste indruk te geven van onze klantenkring.