Zij is een 49 jarige vrolijke en goedlachse vrouw met veel uitstraling en een aanstekelijke schaterlach.

Haar hobby’s zijn tuinieren, wandelen, muziek luisteren en lezen. Haar conditie houdt ze op peil met fitness op de sportschool. Ze houdt van de natuur, muziek, heeft interesse in politiek, kunst en cultuur, geschiedenis, wetenschap en mag over deze onderwerpen graag lezen of programma’s volgen op de TV.

Met vrienden gaat ze af en toe uit eten, naar musea, het theater, of naar de bioscoop. Ze houdt van culturele dingen, samen ergens naar toe gaan, maar houdt ook van gezelligheid thuis.

Muzikale voorkeur: U2, Coldplay, Snow Patrol, Mumford & Sons en Adele. Maar ook Rolling Stones, Fleetwood Mac en klassieke muziek. Boeken: thrillers, detectives, biografieën en boeken over historische gebeurtenissen of personen.

Haar ideale vakanties zijn actieve vakanties en korte citytrips en een combinatie van natuur en cultuur en dan het liefst binnen Europa.

Zij is een enthousiaste en vrolijke vrouw, houdt van een beetje plagen, is positief en zorgzaam, heeft altijd goede zin en is gemakkelijk in de omgang. Ze straalt vertrouwen uit en daarom vertellen mensen haar al snel hun verhaal. Ze heeft een rustig karakter, zoekt vaak het compromis (maar heeft ook pit en een eigen mening). Houdt van gesprekken met diepgang en vindt gelijkwaardigheid en elkaar steunen en aanvullen belangrijk.

De contactadvertenties zijn slechts een beperkt overzicht van ons bestand. Bedoelt om u een eerste indruk te geven van onze klantenkring.