Deze spontane en opgewekte vrouw heeft een open karakter. Ze is direct, to the point, zelfstandig en weet wat ze wilt. En ze vindt veel leuk, is ondernemend, houdt van gezelligheid en mensen om haar heen.

Haar leeftijd is 28 jaar, ze heeft halflang haar, een verzorgd uiterlijk en gaat sportief gekleed. Ze is gek met dieren en heeft o.a. een hond en een paard. Als kind heeft ze wedstrijden gereden, nu rijdt ze alleen nog recreatief. Ook houdt ze van fietsen, ze leest veel, zowel romans als tijdschriften. Op de TV kijkt ze o.a. naar GTST en mag ze graag koken en bakken. Iedere week gaat ze fitnessen.

Ze heeft veel vrienden, ze treffen elkaar thuis, of gaan gezellig uit eten, of samen iets leuks doen. Als muziekliefhebber gaat ze een paar keer per jaar naar een concert en plaatselijke muziekfestivals. Haar smaak is breed van Celine Dion, Rock, Metal, Kate Bush, Blöf tot Supertramp. Ook bezoekt ze het theater en musicals.

Van vakanties houdt ze ook. Op haar wensenlijst staan o.a. Slovenië en Bangkok. Over Bangkok heeft ze veel gelezen en deze geheel “andere wereld” wilt ze graag leren kennen. Tijdens vakanties wilt ze de cultuur en sfeer van de regio opsnuiven. Ze voelt de vibes van mensen en de stad goed aan en geniet daardoor van de omgeving. Ook vindt ze het leuk om te wandelen, kerken te bezoeken en bijv een boottocht te maken.

Ze zou graag een gezellige spontane man ontmoeten die haar accepteert zoals ze is. Iemand met eigen bezigheden, maar die het ook leuk vindt om samen dingen te doen. Die niet bang is voor paarden en van dieren en het buitenleven houdt. Zij is niet plaatsgebonden en reizen is voor haar geen probleem.

Deze contactadvertenties zijn slechts een beperkt overzicht van onze klanten. Bedoelt om u een eerste indruk te geven van onze klantenkring.