Zij is een charmante vrouw van net 66 jaar. Regelmatig komt ze in de Randstad, maar als ze de deur uitstapt van haar huis in het bos, hoort zij alleen de vogels en het ruisen van de wind door de bomen. Ze is dol op honden en past dan ook regelmatig op de honden van de kinderen en vrienden. Ze geniet van zowel het buitenleven als van het culturele leven in de stad.

Haar hobby’s zijn o.a. wandelen, liefst met een hond, tuinieren en reizen. Als ze in de stad is gaat ze graag naar musea, tentoonstellingen en het theater. Alles wat vernieuwend is op cultureel, technisch en design gebied vindt ze leuk.

In de vakanties heeft ze de rust om een mooie roman te lezen. Op de TV kijkt ze naar DWDD, actualiteiten en Tegenlicht van de VPRO. Haar muzieksmaak is breed, van klassiek tot pop.

Ze houdt van varen en van reizen, In Europa of wat verder weg, maar niet meer van kamperen, tenzij het een camper reis zou zijn.

Qua karakter omschrijft ze zichzelf als optimistisch, behulpzaam, tevreden met het leven en positieve kijk op dingen, kordaat en rechtstreeks. Ze houdt van duidelijkheid, is praktisch, ondernemend en breed geïnteresseerd.

Ze zou graag een liefhebbende, intelligente en actieve man ontmoeten. Die ondernemend is en positief in het leven staat. Met wie ze kan “sparren”. Met een goede vriendschap als basis, zou ze graag een LAT relatie en later eventueel meer willen hebben.

De contactadvertenties zijn slechts een beperkt overzicht van ons bestand. Bedoeld om u een eerste indruk te geven van onze klantenkring.