Zij (63) houdt van gezond eten en zorgt goed voor zichzelf. Ze is betrouwbaar, eerlijk, positief, vrolijk, opgewekt, verzorgend, gastvrij, sociaal, zelfstandig en daadkrachtig.

Haar hobby’s zijn fotograferen, wandelen, lezen, tennis, fietsen en dansen. Ze houdt van bloemen, de natuur, lekker eten, strand en zee en omschrijft zichzelf als een levensgenieter. En is lid van de sportschool, een culturele vereniging, fotoclub en wandelclub.

Op de TV kijkt ze naar het Journaal, Nieuwsuur, films, detectives, Geer en Goor, Flikken Maastricht en Tegenlicht. Haar muzieksmaak is breed van licht klassiek, Zuid Amerikaans, Jazz en jaren ’60, ‘ 70 en ’80. Ze gaat graag naar de bioscoop, de schouwburg, musea en uit eten.

Deze vrouwelijke en verzorgde vrouw heeft vanaf haar 22e een paar verre reizen gemaakt. Tegenwoordig hoeft het niet meer zo avontuurlijk. Ze houdt nog steeds van reizen, maar dan bijv. met de camper, of met de boot en ze kan ook genieten van een paar daagjes uitwaaien op de Waddeneilanden.

Ze zou graag een positieve man ontmoeten die humor heeft, van avontuur houdt, maar ook van huiselijkheid en rust en grote en kleine reisjes wilt maken. Breed ontwikkelt, sociaal voelend met een warme persoonlijkheid en liefdevol. Communicatief vaardig, kan relativeren, en kan inspireren en zijn zaken goed op orde heeft.

Ze zoekt een maatje met deels gelijke interesses en die van dieren en de natuur houdt. Voor in eerste instantie een goede vriendschap c.q. LAT relatie en evt. veel later gaan samenwonen.

De contactadvertenties zijn slechts een beperkt overzicht van ons bestand. Bedoelt om u een eerste indruk te geven van onze klantenkring.