Zij is een 53 jarige sportieve vrouw, ze heeft sprekende ogen, een mooie glimlach en kleedt zich vrouwelijk sportief. In haar vrije tijd is ze veel met haar dieren bezig. Gaat graag naar het bos voor een bosrit op haar paard, wandelen met de hond en een rondje hardlopen, doet ze 1 of 2x in de week.

Ze gaat graag uit eten met vriendinnen, of ze nodigt ze bij haar thuis uit om gezellig samen te tafelen. Ze houdt niet van grote mensenmassa’s en voelt zich prettiger in een kleine groep.

Op de TV kijkt ze naar Robinson, the Voice, Wie is de Mol en is selectief qua programma keuze en de TV staat vaak ook niet aan.

Reizen is voor haar geen must, maar ze komt tijdens vakantie wel even lekker los van alles. Het zijn meestal wel actieve vakanties die ze onderneemt, zoals paardrijden in de Pyreneeën, fietsvakantie door Andalusië, of wintersport.

Deze lieve, rustige en zorgzame vrouw kijkt in eerste instantie even de kat uit de boom en treedt ze niet snel op de voorgrond. Ze is geen haantje de voorste en past zich makkelijk aan mens en situatie aan.

Ze zou graag een man ontmoeten met een open karakter die net als haar van het buitenleven houdt. En zou het fijn vinden als jij ook van dieren houdt.

De contactadvertenties zijn slechts een beperkt overzicht van ons bestand. Bedoeld om u een eerste indruk te geven van onze klantenkring.