Zij (49) zou graag een relaxte man ontmoeten die ontspannen, maar wel stevig in het leven staat. Met enige diepgang, die iets te vertellen heeft, breed geïnteresseerd is en een eigen passie heeft. Onafhankelijk van aard, zelfredzaam en optimistisch. Voor in eerste instantie een LAT relatie en daarna evt. gaan samenwonen.

Deze sympathieke vrouw, woont in een dorpse omgeving en heeft een leuke uitdagende baan. In haar vrije tijd gaat ze in de weekenden geregeld motorrijden, een dagje weg, wandelen, of tuinieren. Ze is lid van een koor, zij zingen hoofdzakelijk popmuziek en treden af en toe op. Houdt van koken en van lekker eten (!) en is niet vegetarisch.

Ze houdt ook van reizen, en dan het liefst een combinatie van cultuur en natuur. Heeft o.a. city trips gemaakt in Zuid Europa, gereisd naar de Griekse Eilanden, rondreis per auto door Schotland en Zuid Afrika. Maar een paar daagjes weg in eigen land vindt ze ook leuk.

Ze heeft een goed gevuld sociaal leven, goed contact met haar familie, vrienden omschrijft zichzelf ook als een familiemens en ze gaat met hen geregeld er op uit. Bijv. samen uit eten, terrasje pakken, wandelen, naar de film, of een dagje ergens naar toe.

Ze is gek met dieren, houdt van honden en is buitenaf opgegroeid.

Op Netflix kijkt ze naar detectives, thrillers en Scandinavische series. En luistert meestal naar Radio 2 of 3 en gaat af en toe naar een festival als Pink Pop, of naar een concert bijv. van Anouk.

Ze omschrijft zichzelf als een tikje eigenwijs, houdt van gezelligheid, is zorgzaam, een familiemens en geïnteresseerd in anderen. Heeft een open karakter, een neutrale houding, oordeelt niet snel, maar ze heeft wel een eigen mening.

De contactadvertenties zijn slechts een beperkt overzicht van ons bestand. Bedoeld om u een eerste indruk te geven van onze klantenkring.