Zij (42) omschrijft zichzelf als enthousiast, vrolijk en is een humorvolle vrouw met een rustig karakter. Ze is gezellige prater, houdt zowel diepgang en luchtige gesprekken, maar kan ook stil zijn. Ze is eerlijk, trouw, sensitief, sociaal en vriendelijk. Ze houdt van rust en regelmaat. En is gek met dieren.

Zij heeft een vriendelijke en natuurlijke uitstraling. Draagt een bril, gebruikt een beetje make up en gaat sportief vrouwelijk gekleed. Ze heeft eerder samengewoond, maar is sinds langere tijd single.

Haar verlangen ligt bij het wonen in een landelijke en rustige omgeving. En dan het liefst een huis of boerderij met tuin, want 1 van haar hobby’s is tuinieren. Ze gaat graag naar buiten voor een lange wandeling, om te fietsen en te fotograferen. Ze fotografeert vooral dieren, vogels, koeien en schapen. Die ze thuis op de PC zet en evt. bewerkt.

Daarnaast spreekt ze graag met vrienden af. Om ergens wat te gaan drinken, uit eten te gaan, of naar de film, maar ze vindt het zelf ook leuk om samen te koken. Ook gaan ze geregeld iets cultureels ondernemen, bijv. een dagje naar het Openluchtmuseum. En bij vlagen is ze ook creatief bezig.

Ze heeft een leuke gevulde sociale kring met mensen om zich heen

In het verleden is ze regelmatig met singlevakanties op reis gegaan. Maar tegenwoordig vindt ze het ook leuk om in eigen land een paar daagjes weg te gaan bijv. naar Drenthe, of een weekendje weg. Ze houdt meer van de combinatie cultuur/natuur/rust dan enkel alleen een strandvakantie.

Op de TV kijkt ze naar documentaires over bijv. WO II, naar 3 Op Reis, Floortje naar het einde van de wereld, NG, DWDD, TV Show, Wie is de Mol en luchtige humorvolle programma’s zoals Familie Kruijs en Komt een Man bij de Dokter. Verder leest ze Zweedse thrillers en humoristische luchtige boeken en tijdschriften zoals Happinez. Haar muzieksmaak is breed van jaren ’80 – ’90.

Ze zou graag een gezellige en energieke man ontmoeten met eveneens een rustig karakter. Die geïnteresseerd is in anderen, vriendelijk, geaard, sociaal, communicatief en invoelend. Voor een gelijkwaardige relatie waar je ervaringen kan delen, elkaar kan aanvullen, er overleg en groei is. Je verhaal bij elkaar kwijt kan en je een steun en toeverlaat voor elkaar kan zijn. Kortom de ultieme relatie J met als doel om te gaan samenwonen!

De contactadvertenties zijn slechts een beperkt overzicht van ons bestand. Bedoeld om u een eerste indruk te geven van onze klantenkring.