Vrouw zoekt man, de perfecte match

vrouw zoekt man

Vrouw zoekt man, zijn “contactadvertenties” en slechts een kleine selectie uit ons klantenbestand die wij tonen op onze site. Wellicht staat er iemand voor u bij. Wij gaan graag samen met u op zoek naar een passende partner. Naast levensstijl spelen bij onze zoektocht naar de juiste partner ook leeftijd, uiterlijk en karaktereigenschappen een rol. In hoeverre bepaalt u natuurlijk zelf.

Naar wie bent u op zoek?

Bij CountrySideDating staan mannen en vrouwen ingeschreven die een zelfde manier van leven  en gedeelde interesses hebben. Wij werken door heel het land en komen voor een intake gesprek graag bij u aan huis om u beter te leren kennen. In dit persoonlijk gesprek leren we u kennen en bespreken we met u wat voor een partner u zoekt.

 

Deze spontane en opgewekte vrouw heeft een open karakter. Ze is direct, to the point, zelfstandig en weet wat ze wilt. En ze vindt veel leuk, is ondernemend, houdt van gezelligheid en mensen om haar heen. Ze zou graag een gezellige spontane man ontmoeten die haar accepteert zoals ze is. Iemand met eigen bezigheden, maar die het ook leuk vindt om samen dingen te doen.

Deze 42 jarige sportieve vrouwelijke vrouw woont in een mooie wijk aan de rand van de stad vlakbij het park en winkels. Haar droom is ooit nog buiten te kunnen wonen. Genieten van de vergezichten en ruimte en rust om haar heen. Ze houdt van strand/zon/zonnen, is veel buiten in de tuin, houdt van uit eten gaan, theater en film.

Haar karakter omschrijft ze als vrolijk, levenslustig, actief, sociaal en gezellig. Ze is ondernemend en trekt er graag op uit, maar vindt het thuis ook heerlijk. Vooral dit laatste het liefst met een partner, samen gezellig op de bank, beetje kletsen, lachen en genieten met elkaar. Ze zou graag een man ontmoeten die net als zij…