Vrouw zoekt man, de perfecte match

vrouw zoekt man

Vrouw zoekt man, zijn “contactadvertenties” en slecht een kleine selectie uit ons klantenbestand die wij tonen op onze site. Wellicht staat er iemand voor u bij. Wij gaan graag samen met u op zoek naar een passende partner. Naast levensstijl spelen bij onze zoektocht naar de perfecte partner ook leeftijd, uiterlijk en karaktereigenschappen een rol. In hoeverre bepaalt u natuurlijk zelf.

Wat voor man zoekt u?

Bij CountrySideDating staan mannen en vrouwen ingeschreven die een zelfde manier van leven  en gedeelde interesses hebben. Wij werken door heel het land en komen voor een intake gesprek graag bij u aan huis om u beter te leren kennen. In dit persoonlijk gesprek leren we u kennen en bespreken we met u wat voor man u zoekt.

Na ons persoonlijk gesprek beginnen wij onze zoektocht. En of u als vrouw nu een man zoekt in de regio of door heel het land, CountrySideDating kan altijd iets voor u betekenen.

Zij (52) zou graag een rustige en humorvolle man ontmoeten. Gekscherend liever een type “boswachter” dan het type “snelle jongen” of “intellectueel”. Die kan luisteren, door kan vragen, begrip kan tonen en een gevoelsmens is. Waarmee ze samen gezellige dingen kan ondernemen, sauna, weekendje weg, rommelen in de tuin …