Vrouw zoekt man, de perfecte match

vrouw zoekt man

Vrouw zoekt man, zijn “contactadvertenties” en slecht een kleine selectie uit ons klantenbestand die wij tonen op onze site. Wellicht staat er iemand voor u bij. Wij gaan graag samen met u op zoek naar een passende partner. Naast levensstijl spelen bij onze zoektocht naar de perfecte partner ook leeftijd, uiterlijk, niveau en karaktereigenschappen een rol. In hoeverre bepaalt u natuurlijk zelf.

Wat voor man zoekt u?

Bij CountrySideDating staan mannen en vrouwen ingeschreven die een zelfde manier van leven hebben. Wij werken door heel het land en komen voor een intake gesprek graag bij u aan huis om u beter te leren kennen. In dit persoonlijk gesprek leren we u kennen en bespreken we met u wat voor man u zoekt. Niet alleen uw levensstijl speelt hierbij een rol, ook karaktereigenschappen, leeftijd, uiterlijk en niveau komen aan bod.

Na ons persoonlijk gesprek beginnen wij onze zoektocht. En of u als vrouw nu een man zoekt in de regio of door heel het land, CountrySideDating kan altijd iets voor u betekenen.

Zij (60) omschrijft zichzelf als jong van geest, zachtaardig, maar soms ook “gevat, wat wel eens wat hard kan overkomen”. Maar ook lief en zachtmoedig, maar soms ook wel weer eigenwijs. Ze kan goed met kritiek omgaan, mits deze opbouwend is. Verder is ze duidelijk, communicatief, gevoelig, avontuurlijk, vrolijk en ze heeft humor.

Deze 53 jarige sportieve vrouw heeft sprekende ogen, een mooie glimlach en kleedt zich vrouwelijk sportief. In haar vrije tijd is ze veel met haar dieren bezig. Gaat met haar paard naar het bos voor een bosrit, wandelen, een rondje hardlopen, maar ook met vriendinnen gezellig uit eten.

Vroeger heeft ze (56) geschaatst en deed ze aan wielrennen. Nu vindt ze het leuk om samen een stukje te fietsen, of naar de sauna te gaan, gezellig een terrasje ergens te pakken, of uit eten te gaan. Festivals vindt ze ook leuk en ze gaat ieder jaar naar de Zwarte Cross, ook zou ze naar Bierpop van Sanne Hans (Miss Montreal) willen.

Zij (52) zou graag een rustige en humorvolle man ontmoeten. Gekscherend liever een type “boswachter” dan het type “snelle jongen” of “intellectueel”. Die kan luisteren, door kan vragen, begrip kan tonen en een gevoelsmens is. Waarmee ze samen gezellige dingen kan ondernemen, sauna, weekendje weg, rommelen in de tuin …