Hoewel hij op “de teller” 51 jaar oud is, geef je hem dit niet. Deze verzorgde en vrolijke man van 1.87 meter lang heeft kort donkerbruin haar, een normaal postuur en kleedt zich sportief met een moderne spijkerboek en bijpassend overhemd.

Hij heeft geen kinderen, maar kan wel goed met kinderen. Als jij kinderen hebt zijn deze ook vanzelfsprekend welkom. Hij woont in dorpskern in een twee onder 1 kap woning. De afgelopen jaren heeft hij samen met een aannemer zijn woning gerenoveerd. Hierbij kon hij naar eigen zeggen zijn creatieve kijk qua architectuur, verbouwen en inrichting in kwijt.

Hij heeft een intensieve en leuke administratieve baan, maar zodra hij de deur achter zich dicht trekt en naar huis gaat laat hij zijn werk ook los.

In zijn vrije tijd houdt hij van wandelen en trainen met zijn honden. Hij tuiniert en is graag buiten bezig, bijv. met hout hakken voor zijn houtkachel. Ook gaat hij regelmatig bij vrienden op bezoek, of met hen op pad om samen leuke dingen te ondernemen. Bijv. terrasje pakken, uit eten, of een keertje naar het theater. Hij vindt het ook leuk om een paar daagjes weg te gaan, maar is verder geen vakantieganger.

Op de TV kijkt hij naar tuin- en huizenprogramma’s, actualiteiten en volgt hij de politiek. Zijn muzieksmaak is hoofdzakelijk muziek uit de jaren ’80, hij houdt niet van lezen, maar wel van een inhoudelijk goed gesprek. Is benieuwd hoe andere mensen over bepaalde dingen denken en hij heeft interesse in psychologie en wat er zoal speelt binnen de samenleving.

Qua karakter omschrijft hij zichzelf als sociaal, behulpzaam, trouw, tikkeltje eigenwijs, standvastig, ondernemend, vrolijk, geduldig, begripvol en hij kan goed luisteren.

Hij zou graag een ondernemende vrouw ontmoeten die betrouwbaar, ondernemend, geduldig en initiatiefrijk is.

De contactadvertenties zijn slechts een beperkt overzicht van ons bestand. Bedoelt om u een eerste indruk te geven van onze klantenkring.