Deze hartelijke toegankelijke en sympathieke man van 44 jaar heeft een verzorgd uiterlijk en is 1.83 meter lang. Heeft passie voor zijn werk, een gezonde manier van leven en rookt niet.

Hij is sportief, houdt van lange afstanden wandelen, fietsen, reizen, kano varen enz. Tevens houdt hij van (moes) tuinieren, klussen en botanische tuinen bezoeken. Zowel in Nederland als in het buitenland. Ook uitgaan en iets drinken op een terrasje, uit eten en naar het theater gaan vindt hij leuk, maar dan niet alleen.

Zijn muziekkeuze is divers, van club house, popmuziek naar klassiek. Op de TV kijkt hij naar spannende series en/of films. Spiritualiteit heeft zijn interesse en hij leest hier veel over.

Tijdens vakanties houdt hij van “doen en luieren”, kampeer- en wandelvakanties. Een grote wens is om eens een rondreis door Azië te maken.

Zijn manier van leven is ongedwongen, hij is gemakkelijk in de omgang, toegankelijk, zachtaardig, trouw, actief en heeft doorzettingsvermogen. Hij houdt van communicatie over en weer en diepgaande gesprekken.

Hij zou graag een lieve, sportieve, “geaarde” vrouw ontmoeten voor een serieuze relatie om evt. later mee te gaan samenwonen.

Deze contactadvertenties zijn slechts een beperkt overzicht van onze klanten. Bedoelt om u een eerste indruk te geven van onze klantenkring.