Samen met een partner wil hij weer dingen gaan ondernemen, zoals uit eten gaan, naar een concert, cabaretvoorstelling, theater en reizen. Maar waarmee hij ook kan genieten van de kleine alledaagse dingen, zoals samen eten, het gezellig in huis hebben, of sporten, tuinieren, na het werk, ’s avond op de bank, kopje koffie erbij en de dag doornemen.

Als ik bij deze 46 jarige man het erf op rij, staat hij mij al op te wachten. Ik zie een sportieve verzorgde man met een open uitstraling staan die mij hartelijk begroet. Hij is 1.85 meter lang, heeft een normaal postuur, een verzorgd uiterlijk en kleedt zich modern/sportief.

Na een jarenlange relatie, waar van een aantal jaren samenwonen, is hij sinds een paar jaar weer single. Hij woont buitenaf in een modern zelfgebouwd vrijstaand huis. Het is een licht huis, modern ingericht in een mooie landelijke omgeving.

Omdat hij nu single is en zijn technisch bedrijf goed loopt, heeft hij een volle werkweek. Als hij weer een relatie heeft, wil hij dit weer in balans brengen en tijd voor elkaar vrij maken. Want dat is waar hij ook weer naar uitkijkt. Hij vindt zijn werk super leuk, maar verlangt daarnaast naar een fijne liefdevolle vertrouwde relatie met wie hij van het leven kan genieten.

Zijn hobby’s zijn hardlopen en 1 à 2 keer per jaar loopt hij ook wedstrijden. Ook deed hij aan motorrijden, al komt het hier de laatste jaren weinig van, en zijn bedrijf is tevens zijn hobby, naast computeren en sleutelen. Hij heeft een gevuld sociaal leven, goed contact met zijn familie en een aantal goede vrienden.

Op de TV kijkt hij vooral naar Discovery, goede series (geen soaps) en Animal Planet. Hij heeft zelf geen huisdieren, maar als jij ze wel hebt, zijn ze welkom. Zijn muzieksmaak is breed en van alles wat. En dagelijks, tussen de werkzaamheden door, leest hij de krant en tijdschriften.

Hij houdt van reizen en is wel een beetje avontuurlijk aangelegd en heeft al meerdere continenten bezocht. Hij houdt ook van de wintersport en motorvakanties. Maar als jij andere vakantiewensen hebt, staat hij hier zeker voor open.

Hij omschrijft zichzelf als een doorzetter die zijn doel kan nastreven. Is sportief, secuur, avontuurlijk, is graag bezig en een mensenmens. Is communicatief, legt niet snel zelf het eerste contact, maar als hij eenmaal de kat uit de boom heeft gekeken is hij spontaan en openhartig.

Hij zou graag een actieve vrouw ontmoeten met wederzijdse interesses. Zoals tuinieren, sporten, buitenleven, of andere leuke hobby’s. Die sociaal is, ook het initiatief neemt en een leuk sociaal leven heeft.

In een relatie vindt hij het belangrijk dat je elkaar aanvoelt en vertrouwt, respecteert, betrokken bent bij elkaar, samen dingen kan ondernemen, maar ook ieder zijn eigen interesses heeft.

De contactadvertenties zijn slechts een beperkt overzicht van ons bestand. Bedoelt om u een eerste indruk te geven van onze klantenkring.