Deze 38 jarige leuke verzorgde man heeft blond haar, een slank postuur, blauwe ogen en is 1.82 lang. In zijn vrije tijd gaat hij met mooi weer motorrijden, ook is hij graag buiten bezig. O.a. met de paarden verzorgen, de tuin rondom de boerderij bijhouden en het erf e.d. netjes houden. Iedere dag is hij wel even op de Laptop aan het computeren.

Als hij ’s avonds na het werk thuiskomt, kijkt hij meestal naar het Journaal,  een leuke soap, Nederlandse dramaseries, NL voetbal, of naar een leuke film.

Hij is geen uitgaanstype, maar gaat wel regelmatig bij vrienden langs om gezellig bij te praten. In het verleden is hij wel veertien dagen op vakantie geweest naar het buitenland, maar met een toekomstige vriendin gaat hij liever af en toe eens een midweekje weg.

Hij heeft een rustig karakter, is aan de ene kant makkelijk in de omgang, maar kan aan de andere kant ook eigenwijs zijn. Wat hij zoekt is een leuke verzorgde en eerlijke vrouw die niet al te stil is, gemakkelijk praat, prettig in de omgang is en positief in het leven staat.

De contactadvertenties zijn slechts een beperkt overzicht van ons bestand. Bedoeld om u een eerste indruk te geven van onze klantenkring.