Hij (58) heeft een paar goede vrienden al vanaf de basisschool. Houdt niet van grote mensenmassa’s, maar meer van 1 op 1 contact. Zijn karakter beschrijft hij als rustig, bescheiden, avontuurlijk, nieuwsgierig, iets verlegen en hij heeft zelfspot. Hij treedt niet snel op de voorgrond, is communicatief vaardig, houdt niet van prietpraat, maar praat liever over inhoudelijke zaken en is breed geïnteresseerd.

Hij woont buitenaf op een grote boerderij. Zijn ouders hadden een agrarisch bedrijf. Omdat hij geen interesse had om dit bedrijf over te nemen heeft hij voor een andere studierichting gekozen. Uiteindelijk is hij ook ondernemer geworden, maar dan wel in een andere branche.

Zijn werk is tevens zijn hobby en daarnaast is hij graag in de tuin bezig. In de weekenden gaat hij vaak een stukje fietsen. Samen met een partner zou hij weer samen gezellig uit eten gaan, naar een cabaretvoorstelling van bijv. Herman Finckers. Middagje winkelen, terrasje pakken, of naar het bos, strand, zwemmen en naar zee. Dingen die je alleen niet snel doet, maar met een partner juist weer wel.

Ook mag hij graag lezen. Hij leest romans en dagelijks twee kranten, een landelijke en een regionale krant. Op de TV kijkt hij naar actualiteiten, Engelse detectives en drama. Hij houdt van rustige muziek uit de jaren ’80, Soul en Fleetwood Mac, maar niet van Hard Rock.

Heeft veel gereisd naar diverse landen binnen Europa, maar ook naar het Midden Oosten, USA, Azië en Zuid Amerika. Hij is geïnteresseerd in zowel de cultuur van een land als de natuur. Tegenwoordig kan hij ook genieten van korte vakanties in eigen land.

Hij zou graag een vrouw ontmoeten met een niet al te druk, maar ook met een niet al te rustig karakter. Verder vindt hij het prettig om elkaar in een relatie ook vrij te laten zodat er ook ruimte is voor ieder zijn eigen ding. Daarnaast wil hij ook graag samen dingen ondernemen.

Deze contactadvertentie is slechts een beperkt overzicht van onze klanten. Bedoelt om u een eerste indruk te geven van onze klantenkring.