Hij (50+) omschrijft zichzelf als iemand die weet wat hij wil, hij is recht door zee en eerlijk.  Heeft een rustig karakter en een hoog normen en waarden besef. 

Deze ondernemer is sportief, verzorgd, 1.85 meter lang en kleedt zich verzorgd (modern sportief) met een eigentijdse spijkerbroek en een leuk shirt. Sinds een jaar is hij weer single. Hij rookt niet en drinkt voor de gezelligheid af en toe een biertje.

In zijn vrije tijd gaat hij graag een stuk fietsen, ook maakt hij geregeld een wandeling van 10 kilometer of meer. Daarnaast leest hij dagelijks de krant, vakliteratuur en hij leest veel boeken, vooral detectives. Verder is hij geïnteresseerd in politiek en natuurlijk in zijn bedrijf en de ontwikkelingen in de branche.

Op de TV kijkt hij naar het Journaal, De Slimste Mens en naar een mooie, of goede film. In zijn vorige relatie ging hij geregeld naar het theater, gezellig ergens iets eten of een dagje weg. Nu hij alleen is komt het hier niet meer van, maar met een nieuwe vriendin zou hij graag weer samen meer dingen gaan ondernemen.

Hij heeft een gevuld sociaal leven, komt uit een groot gezin en heeft met iedereen een goed contact. Met vrienden ging hij geregeld op vakantie. Bijv. skiën in Oostenrijk, weekendjes weg naar Barcelona, Valencia, Londen en Parijs. Doevakanties hebben zijn voorkeur en cultuur opsnuiven om daarna ‘s avonds gezellig de stad in te gaan voor een hapje en een drankje.

Hij zou graag een spontane vrouw ontmoeten die met beide benen op de grond staat. Met een wat drukker karakter dan van zichzelf. Hij zou het fijn vinden als jij zelf ook werkt, of iets om handen hebt. Zodat je na een dag werken, ’s avonds gezellig samen de dag kan doornemen en dat er ook wederzijdse interesse en beleving bij elkaars werk is.

Deze contactadvertenties zijn slechts een beperkt overzicht van onze klanten. Bedoelt om u een eerste indruk te geven van onze klantenkring.