Deze jonge veertiger heeft een frisse jongensachtige uitstraling en gaat sportief en netjes gekleed.

Naast zijn werk, zit hij hobbymatig achter de PC om de ontwikkelingen op de wereld te volgen. Verder houdt hij van wandelen, mountainbiken en gaat soms zeilen. Met vrienden spreekt hij af en toe in de kroeg om gezellig met een biertje even bij te praten. Of ze gaan samen ergens in één van de restaurantjes in de stad een hapje eten. Hij vindt het leuk om deze gesprekken te hebben, soms alleen maar over “koetjes en kalfjes” maar ook wel over de serieuzere dingen des levens, of als een stukje feedback.

Ter ontspanning kijkt hij op de TV naar series, thrillers of actiefilms. Op You Tube volgt hij de ontwikkelingen op de wereld, zoals bijv. in Syrië.  Afhankelijk van zijn stemming luistert hij naar muziek, klassiek, of uit de jaren 80/90, of Nederlandstalig. Maar vaak is het alleen bedoeld als achtergrondgeluid, zonder dat hij er bewust voor gaat zitten.

Hij heeft veel gereisd, o.a. , naar Brazilië, USA, Italië, Finland, Zwitserland en Taiwan. Meestal studie en/of werk gerelateerd. De plek om te ontspannen, vindt hij eigenlijk niet zo belangrijk. Het gaat hem er meer om, met wie, dan waar. Als jij zo je wensen hebt, gaat hij met je mee en past hij zich aan. Thuis past hem ook, zolang het maar in fijn gezelschap is.

Zijn karakter is een combinatie van rust en enthousiasme. Van ratio en emotie, in het geval er een bepaalde snaar wordt geraakt. Hij is in bepaalde zin autonoom, financieel onafhankelijk, flexibel in tijd en pragmatisch. Van huis uit is hij niet gelovig, maar waardeert wel bepaalde normen en waarden.

Op dit moment zit hij in een fase van zijn leven waarin hij deels terug- en vooruit kijkt. Als hij terug kijkt ziet hij dat zijn leven succesvol is verlopen in de zin van studie (ac.), carrière en ondernemerschap. Vooruit kijkend voelt hij dat hij nu op een kantelmoment in zijn leven zit. Hij is te druk en is bezig zijn bedrijf deels, of helemaal verkopen. De investeringen qua tijd en hard werken wil hij nu omzetten in onafhankelijkheid, vrije tijd voor zichzelf en tijd voor zijn toekomstige partner.

Hij zou graag een vrouw ontmoeten met een niet al te druk karakter. Speels, sociaal, eigen mening, communicatief, inlevend, puur en met een open karakter. Een fijne gesprekspartner die net als hij van natuur en buitenleven houdt, affiniteit heeft met ondernemen, voor een gelijkwaardige relatie.

Zijn wens is om samen met haar ergens buitenaf te gaan wonen, het samen fijn te hebben en uiteindelijk een gezin te starten. Met tijd voor elkaar en samen bezig te zijn. Te genieten van de natuur, buiten wonen, misschien met wat dieren aan huis en tijd te hebben om wat te kunnen klussen en knutselen.

De contactadvertenties zijn slechts een beperkt overzicht van ons bestand. Bedoelt om u een eerste indruk te geven van onze klantenkring.