Hij (71) maakt veel fietstochten door de omgeving en gaat ook wekelijks een uurtje wandelen. Daarnaast is hij graag creatief bezig. Maakt mooie schilderijen en tekent daarnaast ook. Wekelijks gaat hij naar schilderles en sport ook wekelijks. In de weekenden trekt hij erop uit en bezoekt hij evenementen in de omgeving. Hij heeft een gevuld sociaal leven en veel vrienden en kennissen. 

Na een gelukkig huwelijk is hij weduwnaar. Zijn kinderen wonen dichtbij, heeft een goed contact met hen, zonder de deur bij elkaar plat te lopen. En hij is opa van een aantal kleinkinderen.

Hij is 1.85 meter lang, heeft een slank postuur en kort blond/grijs haar. Kleed zich naar gelegenheid en draagt dagelijks meestal een moderne spijkerboek met overhemd. Hij rookt niet, rijdt auto en drinkt bij gelegenheid een glaasje wijn.

Op de TV kijkt hij naar voetbal, het Journaal en naar de regionale omroepen. Hij leest de krant en magazines zoals het Landleven en andere natuurbladen. Met een partner vindt hij het gezellig om samen uit eten te gaan, of te gaan dansen, naar een concert en gezellig samen een dagje op pad te gaan. Maar als zij andere dingen leuk vindt past hij zich met alle gemak hierin aan.

Hij houdt van reizen en kwam veel in Oostenrijk. Heeft veel gekampeerd, is begonnen met een tent, daarna met een vouwwagen en is uiteindelijk geëindigd met een caravan. De caravan heeft hij sinds kort niet meer.

Hij omschrijft zichzelf als secuur, netjes, sociaal, lief en hartelijk.

Hij zou graag een vrouw ontmoeten met een warm en lief karakter, die niet overheersend is. Sociaal is, goed met andere mensen kan en betrokkenheid toont. Voor een LAT relatie, om samen mee te fietsen, op te vakantie gaan, maar waarin je elkaar ook vrij kan laten. En er sprake is van geven en nemen, over en weer. 

De contactadvertenties zijn slechts een beperkt overzicht van ons bestand. Bedoeld om u een eerste indruk te geven van onze klantenkring.