Hij (62) voelt zich nog jeugdig en omschrijft zichzelf als een gevoelsmens. Is gemakkelijk in de omgang, heeft humor en mag graag plezier maken. Hij heeft een positieve levenshouding, diepgang, is ondernemend, sociaal en wil graag een plezierig leven. Men vindt hem een prettig persoon.

Zijn hobby’s zijn creatief bezig zijn, o.a., schilderen, tekenen, boetseren en lampen maken. Vanwege de drukte met zijn bedrijf heeft hij hier op dit moment te weinig tijd voor. Hij heeft interesse in kunst, filosofie en wetenschap.

Hij is 1.87 meter lang, heeft een normaal postuur en kleedt zich sportief en modieus. Rookt niet, is gezond, eet bewust en drinkt bij gelegenheid een wijntje.

Op de TV kijkt hij naar documentaires, films, DWDD en RTL Late Night. Hij leest de krant, geen boeken, maar wel tijdschriften zoals Quest. Zijn muzieksmaak is breed, van klassiek, Blues, pop- en hedendaagse muziek.

In de weekenden gaat hij er op uit, wandelen, met een gevulde picknick mand erop uit, uit eten, naar het theater, of een terrasje pakken. Maar dit alles doet hij het liefst samen met een partner.

Hij houdt van avontuurlijke vakanties bijv. in een niet toeristische omgeving. En wil graag een land, de cultuur en de mensen leren kennen. Al fietsend bijv. door Parijs. Hij heeft veel gereisd door Europa, maar een weekendje weg in eigen land bijv. naar Terschelling, kan hem ook bekoren.

Hij zou graag een actieve vrouw ontmoeten, die ondernemend, levendig is en humor en diepgang heeft. En net als hij makkelijk in de omgang is en niet te serieus, of gewichtig is, voor uiteindelijk een vaste serieuze relatie.

De contactadvertenties zijn slechts een beperkt overzicht van ons bestand. Bedoelt om u een eerste indruk te geven van onze klantenkring.