Hij (57) is breed geïnteresseerd o.a. in politiek, media, sport, voetbal, een beetje in kunst, koken en is maatschappelijk betrokken. Vroeger heeft hij paardgereden, nu gaat hij voor de ontspanning wekelijks een avondje biljarten. Op de TV kijkt hij naar oorlog en natuurfilms, NG, actualiteiten, Jinek en sport.

Deze veelzijdige man heeft een verzorgd uiterlijk, een normaal postuur en kleedt zich modern. Hij is een trotse vader en met zijn volwassen uitwonende kinderen heeft hij een goed contact.

Van de zomer gaat hij zijn achtertuin onderhanden nemen en een kruidentuin aanleggen plus veranda bouwen. Lezen komt er nu niet van. Wel wil hij nog een kinderboek gaan schrijven. Alles hiervoor heeft hij al in gedachten en hij laat zich inspireren door de verhalen die hij vroeger voor het slapen gaan aan zijn kinderen vertelde.

Met een toekomstige partner vindt hij het leuk om naar een musical, of bioscoop te gaan, een gezellig cafeetje te bezoeken en bijv. met de camper mooie reizen te maken. Met zijn gezin ging hij geregeld met de caravan naar Zuid Europa. De laatste jaren heeft hij alleen rond gereisd door Z/O Azië, Suriname en Brazilië. Hij houdt van wintersport en rondreizen maken en de natuur en cultuur van andere landen leren kennen. Maar hij staat voor meerdere dingen open.

Hij heeft een uiteenlopende loopbaan achter de rug. En is gelouterd door het leven, heeft een ondernemersgeest, maar hoeft geen carrière meer te maken en doet alleen nog de dingen die hij leuk vindt. Hij omschrijft zichzelf als een man met een open en warme persoonlijkheid. Houdt van intimiteit, is communicatief goed onderlegd en maakt makkelijk contact. Hij is zelfstandig, sociaal, trouw, eerlijk, vrolijk van aard en houdt van grapjes.

Door zijn werk heeft hij een drukke tijd achter de rug. Nu wil hij weer tijd vrij maken voor een fijne relatie om samen leuke dingen te ondernemen. Bijv. dagje Zandvoort, musea bezoeken in Amsterdam, samen fietsen,  tennissen, naar een voetbalwedstrijd, dagje Antwerpen,of stedentrip. Maar hij staat ook open voor andere activiteiten.

Hij zou graag een vlotte actieve vrouw ontmoeten die open minded is en ook alles goed op de rit heeft. Met een warm, spontaan en hartelijk karakter. Niet jaloers, maar wel zelfstandig en ondernemend.

De contactadvertenties zijn slechts een beperkt overzicht van ons bestand. Bedoeld om u een eerste indruk te geven van onze klantenkring.