Man zoekt vrouw, de perfecte match

Man zoekt vrouw, zijn “contactadvertenties” en slechts een kleine selectie uit ons klantenbestand die wij tonen op onze site. Wellicht staat er iemand voor u bij. Wij gaan graag samen met u op zoek naar een passende partner. Naast levensstijl spelen bij onze zoektocht naar de perfecte partner ook leeftijd, uiterlijk en karaktereigenschappen een rol. In hoeverre bepaalt u natuurlijk zelf.

man zoekt vrouw

Maar wie bent u op zoek?

Bij CountrySideDating staan mannen en vrouwen ingeschreven die een zelfde manier van leven en gedeelde interesses hebben. Wij werken door heel het land en komen voor een intake gesprek graag bij u aan huis om u beter te leren kennen. In dit persoonlijk gesprek komen we erachter wat voor man u bent en wat voor een partner u zoekt.

 

Hij (58) heeft een paar goede vrienden al vanaf de basisschool. Houdt niet van grote mensenmassa’s, maar meer van 1 op 1 contact. Zijn karakter beschrijft hij als rustig, bescheiden, avontuurlijk, nieuwsgierig, iets verlegen en hij heeft zelfspot. Hij treedt niet snel op de voorgrond, is communicatief vaardig…

Hoewel hij op “de teller” 51 jaar oud is, geef je hem dit niet. Deze verzorgde en vrolijke man van 1.87 meter lang heeft kort donkerbruin haar, een normaal postuur en kleedt zich sportief met een moderne spijkerboek en bijpassend overhemd.

Hij heeft een gevuld sociaal leven, komt uit een groot gezin en heeft met iedereen een goed contact. Met vrienden ging hij geregeld op vakantie. Bijv. skiën in Oostenrijk, weekendjes weg naar Barcelona, Valencia, Londen en Parijs. Doevakanties hebben zijn voorkeur en cultuur opsnuiven om daarna ‘s avonds gezellig de stad in te gaan voor een hapje en een drankje.

Hij is sportief, houdt van lange afstanden wandelen, fietsen, reizen, kano varen enz. Tevens houdt hij van (moes) tuinieren, klussen en botanische tuinen bezoeken. Zowel in Nederland als in het buitenland. Ook uitgaan en iets drinken op een terrasje, uit eten en naar het theater gaan vindt hij leuk…