Man zoekt vrouw, de perfecte match

Man zoekt vrouw, zijn “contactadvertenties” en slecht een kleine selectie uit ons klantenbestand die wij tonen op onze site. Wellicht staat er iemand voor u bij. Wij gaan graag samen met u op zoek naar een passende partner. Naast levensstijl spelen bij onze zoektocht naar de perfecte partner ook leeftijd, uiterlijk, niveau en karaktereigenschappen een rol. In hoeverre bepaalt u natuurlijk zelf.

man zoekt vrouw

Wat voor vrouw zoekt u?

Bij CountrySideDating staan mannen en vrouwen ingeschreven die een zelfde manier van leven en gedeelde interesses hebben. Wij werken door heel het land en komen voor een intake gesprek graag bij u aan huis om u beter te leren kennen. In dit persoonlijk gesprek komen we erachter wat voor man u bent en wat voor vrouw u zoekt. Niet alleen uw levensstijl speelt hierbij een rol, ook karaktereigenschappen, leeftijd, uiterlijk en niveau komen aan bod.

Na ons persoonlijk gesprek beginnen wij onze zoektocht. En of u als man nu een vrouw zoekt in de regio of door heel het land, CountrySideDating kan altijd iets voor u betekenen.

Met zijn (60) innemende lach, positieve houding en jonge uitstraling geniet hij van het leven. Hij is sportief, skeeleren en fietsen zijn z’n hobby’s, terwijl hij tevens graag een rit op z’n motor maakt. Ook is hij een muziekliefhebber met een brede smaak en gaat bijv. naar het North Sea Jazz festival, of een ander muziekoptreden.

Hoewel hij op “de teller” 50 jaar oud is, geef je hem dit niet. Deze verzorgde en vrolijke man van 1.87 meter lang heeft kort donkerbruin haar, een normaal postuur en kleedt zich sportief met een moderne spijkerboek en bijpassend overhemd.

Samen met een partner wil hij weer dingen gaan ondernemen, zoals uit eten gaan, naar een concert, cabaretvoorstelling, theater en reizen. Maar waarmee hij ook kan genieten van de kleine dingen, zoals samen eten, het gezellig in huis hebben, of sporten, tuinieren, ’s avond op de bank, kopje koffie erbij en de dag doornemen.