Contactadvertenties bij CountrySideDating

Contactadvertenties waarin niet alleen uiterlijk, interesses, of leeftijd de belangrijkste rol speelt, maar ook de manier van leven. Bij CountrySideDating is dat zo. Mensen die zich bij CountrySideDating inschrijven houden van het buitenleven in de breedste zin van het woord en zoeken een partner die dat ook doet. In onze contactadvertenties treft u daarom niet alleen  algemene informatie aan, maar vindt u ook meer informatie over wat iemand graag in de vrije tijd doet. Bij CountrySideDating is o.a. het buitenleven dat wat ons verbindt en dat ziet u terug in de contactadvertenties.

De juiste benadering

CountrySideDating is persoonlijk, betrokken en betaalbaar. Wij helpen singles die op zoek zijn naar de perfecte partner hun match te vinden. We beginnen altijd met een intakegesprek, waarvoor we graag bij u aan huis komen. Zo leren we u echt beter kennen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor een intakegesprek en bekijk onze contactadvertenties. Dit is slechts een kleine selectie uit ons bestand zodat u een eerste indruk krijgt van onze klanten.

Hij (57) heeft een paar goede vrienden al vanaf de basisschool. Houdt niet van grote mensenmassa’s, maar meer van 1 op 1 contact. Zijn karakter beschrijft hij als rustig, bescheiden, avontuurlijk, nieuwsgierig, iets verlegen en hij heeft zelfspot. Hij treedt niet snel op de voorgrond, is communicatief vaardig…

Hij is sportief, doet aan hockey en speelt nog in wedstrijden. Verder mag hij graag puzzelen, computeren, wandelen en fietsen. Ook houdt hij van uitgaan, bijv. gezellig een kopje koffie doen op een terrasje, uit eten en naar het theater gaan. Hij houdt van muziek uit de jaren 60/70. Op de TV kijkt hij naar documentaires, journaal, actualiteiten en sport.

Samen met een partner wil hij weer dingen gaan ondernemen, zoals uit eten gaan, naar een concert, cabaretvoorstelling, theater en reizen. Maar waarmee hij ook kan genieten van de kleine dingen, zoals samen eten, het gezellig in huis hebben, of sporten, tuinieren, ’s avond op de bank, kopje koffie erbij en de dag doornemen.

Met zijn (60) innemende lach, positieve houding en jonge uitstraling geniet hij van het leven. Hij is sportief, skeeleren en fietsen zijn z’n hobby’s, terwijl hij tevens graag een rit op z’n motor maakt. Ook is hij een muziekliefhebber met een brede smaak en gaat bijv. naar het North Sea Jazz festival, of een ander muziekoptreden.

Deze 53 jarige sportieve vrouw heeft sprekende ogen, een mooie glimlach en kleedt zich vrouwelijk sportief. In haar vrije tijd is ze veel met haar dieren bezig. Gaat met haar paard naar het bos voor een bosrit, wandelen, een rondje hardlopen, maar ook met vriendinnen gezellig uit eten.

Hoewel hij op “de teller” 50 jaar oud is, geef je hem dit niet. Deze verzorgde en vrolijke man van 1.87 meter lang heeft kort donkerbruin haar, een normaal postuur en kleedt zich sportief met een moderne spijkerboek en bijpassend overhemd.