Contactadvertenties bij CountrySideDating

Contactadvertenties waarin niet alleen uiterlijk, interesses, of leeftijd de belangrijkste rol speelt, maar ook de manier van leven. Bij CountrySideDating is dat zo. Mensen die zich bij CountrySideDating inschrijven houden van het buitenleven in de breedste zin van het woord en zoeken een partner die dat ook doet. In onze contactadvertenties treft u daarom niet alleen  algemene informatie aan, maar vindt u ook meer informatie over wat iemand graag in de vrije tijd doet. Bij CountrySideDating is o.a. het buitenleven dat wat ons verbindt en dat ziet u terug in de contactadvertenties.

De juiste benadering

CountrySideDating is persoonlijk, betrokken en betaalbaar. Wij helpen singles die op zoek zijn naar de perfecte partner hun match te vinden. We beginnen altijd met een intakegesprek, waarvoor we graag bij u aan huis komen. Zo leren we u echt beter kennen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor een intakegesprek en bekijk onze contactadvertenties. Dit is slechts een kleine selectie uit ons bestand zodat u een eerste indruk krijgt van onze klanten.

Hij (58) heeft een paar goede vrienden al vanaf de basisschool. Houdt niet van grote mensenmassa’s, maar meer van 1 op 1 contact. Zijn karakter beschrijft hij als rustig, bescheiden, avontuurlijk, nieuwsgierig, iets verlegen en hij heeft zelfspot. Hij treedt niet snel op de voorgrond, is communicatief vaardig…

Hoewel hij op “de teller” 51 jaar oud is, geef je hem dit niet. Deze verzorgde en vrolijke man van 1.87 meter lang heeft kort donkerbruin haar, een normaal postuur en kleedt zich sportief met een moderne spijkerboek en bijpassend overhemd.

Deze spontane en opgewekte vrouw heeft een open karakter. Ze is direct, to the point, zelfstandig en weet wat ze wilt. En ze vindt veel leuk, is ondernemend, houdt van gezelligheid en mensen om haar heen. Ze zou graag een gezellige spontane man ontmoeten die haar accepteert zoals ze is. Iemand met eigen bezigheden, maar die het ook leuk vindt om samen dingen te doen.

Deze 42 jarige sportieve vrouwelijke vrouw woont in een mooie wijk aan de rand van de stad vlakbij het park en winkels. Haar droom is ooit nog buiten te kunnen wonen. Genieten van de vergezichten en ruimte en rust om haar heen. Ze houdt van strand/zon/zonnen, is veel buiten in de tuin, houdt van uit eten gaan, theater en film.

Hij heeft een gevuld sociaal leven, komt uit een groot gezin en heeft met iedereen een goed contact. Met vrienden ging hij geregeld op vakantie. Bijv. skiën in Oostenrijk, weekendjes weg naar Barcelona, Valencia, Londen en Parijs. Doevakanties hebben zijn voorkeur en cultuur opsnuiven om daarna ‘s avonds gezellig de stad in te gaan voor een hapje en een drankje.

Haar karakter omschrijft ze als vrolijk, levenslustig, actief, sociaal en gezellig. Ze is ondernemend en trekt er graag op uit, maar vindt het thuis ook heerlijk. Vooral dit laatste het liefst met een partner, samen gezellig op de bank, beetje kletsen, lachen en genieten met elkaar. Ze zou graag een man ontmoeten die net als zij…

Hij is sportief, houdt van lange afstanden wandelen, fietsen, reizen, kano varen enz. Tevens houdt hij van (moes) tuinieren, klussen en botanische tuinen bezoeken. Zowel in Nederland als in het buitenland. Ook uitgaan en iets drinken op een terrasje, uit eten en naar het theater gaan vindt hij leuk…